Betaalopties

Je kunt bij Taartenwinkel.nl op één van de volgende manieren betalen:

- Op factuurbasis
Zowel particulieren als bedrijven kunnen op factuurbasis bij Taartenwinkel.nl bestellen. Als particulier vragen we je ter extra controle om je geboorte datum en bankrekeningnummer in te vullen. Een dag na levering ontvang je de factuur voor de bestelling.
 

- Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

- iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

- Paypal
Je kiest bij het afrondscherm voor de optie 'PayPal'. Vervolgens klik je op 'Plaats je bestelling'. Nadien volg je de instructies van het beveiligde PayPalformulier. Wanneer de betaling is bevestigd, komt je bestelling binnen in ons systeem en wordt deze bestelling direct ingepland.
Taartenwinkel.nl staat alleen betalingen van geverifieerde PayPal-gebruikers toe. Als je inlogt bij PayPal kun je daar je account verifiëren.

- Cadeaukaarten of kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortings- of de cadeaubonvoorwaarden.