F.A.Q.

Veelgestelde vragen

We staan u graag te woord of beantwoorden u vragen per mail. Maar mogelijk hebben we al een antwoord op een van u vragen gegeven. Kijk even in onze veelgestelde-vragenoverzicht of uw vraag erbij staat.

Ja, dat kan. U kunt zelf uw favoriete foto op een heerlijke taart plaatsen en deze door heel Nederland en Belgie laten bezorgen. 
Met onze fototool kunt u zelf uw foto aan de taart toevoegen en positioneren. Op deze manier ontwerpt u uw eigen fototaart. 
De foto wordt met speciale eetbare inkt op hoogwaardige kwaliteit icing geprint voor het mooiste en lekkerste resultaat. 


Wij bezorgen al onze taarten en gebak op ieder gewenst adres door heel Nederland en België. 
U kunt zelfs aangeven op welk tijdstip van de dag u de taart wilt laten bezorgen.
 Bekijk snel ons heerlijke assortiment, want voor iedere gelegenheid is er wel een heerlijke traktatie te vinden. 
Neem gerust contact met ons op voor vragen of over de bezorgmogelijkheden voor uw bestelling. E-mail: info@taartenwinkel.nl 
of bel 020 521 0170.

Jazeker, u kunt een persoonlijke tekst aan uw bestelling toevoegen. 
Dit doet u op de bestelpagina van het door u gekozen product. U kunt zelf een leuke persoonlijke tekst schrijven. Tijdens het schrijven ziet u direct hoe het kaartje eruit zal gaan zien.

 Uw persoonlijke tekst wordt op een mooi kaartje geprint en aan de bestelling vastgemaakt. Op deze manier geeft u niet alleen een heerlijke taart, maar ook een echt persoonlijk en lekker cadeau.

 Voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie.

Als u voor 16:30 bestelt kunnen wij de taart of het gebak de volgende dag al bezorgen. Wij bezorgen op het door u aangegeven bezorgmoment op iedere gewenste locatie in heel Nederland. U bepaalt zelf of u uw bestelling tussen 08:00 en 10:00, tussen 09:00 en 13:00 of in de middag wilt laten bezorgen. Uw traktatie wordt bezorgd op het moment dat u dat wenst. Zo regelen wij dat graag voor u! Neem gerust contact met ons op voor vragen of over de bezorgmogelijkheden voor uw bestelling. 
E-mail: klantenservice@taartenwinkel.nl 
of bel 020 521 0170.

Je kunt bij Taartenwinkel.nl op één van de volgende manieren betalen:

- Op factuurbasis
Zowel particulieren als bedrijven kunnen op factuurbasis bij Taartenwinkel.nl bestellen. Als particulier vragen we je ter extra controle om je geboortedatum en bankrekeningnummer in te vullen.

Een dag na levering ontvang je de factuur voor de bestelling.

- Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.


- iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

- Paypal

Je kiest bij het afrondscherm voor de optie 'PayPal'. Vervolgens klik je op 'Plaats je bestelling'. Nadien volg je de instructies van het beveiligde PayPalformulier. Wanneer de betaling is bevestigd, komt je bestelling binnen in ons systeem en wordt deze bestelling direct ingepland.
Taartenwinkel.nl staat alleen betalingen van geverifieerde PayPal-gebruikers toe. Als je inlogt bij PayPal kun je daar je account verifiëren.

- Cadeaubonnen, cadeaukaarten of kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortings- of de cadeaubonvoorwaarden.

Wij zijn gespecialiseerd in grote bestellingen! Wij bezorgen alle producten, op ieder gewenst moment, op verschillende adressen, door de hele Benelux.
 Met trots durven wij te zeggen dat wij dė specialist zijn in het op maat verzorgen en bezorgen van taart en gebak. Hierdoor zijn wij in staat aan al uw speciale wensen te voldoen. Wij verzorgen bestellingen tot tien bezorgadressen. 
De adressen kunt u eenvoudig online invoeren. U kiest uw product en vervolgens kiest u de bezorgdatum. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u de mogelijkheid om de verschillende adressen in te voeren. U ontvangt een bevestigingsmail met uw hele bestelling, inclusief alle bezorgadressen. Bestellingen boven de tien bezorgadressen noemen wij een grote bestelling. 
Via www.taartenwinkel.nl/grotebestelling kunt u in drie eenvoudige stappen een grote bestelling plaatsen. U kiest de bezorgdatum, het tijdstip van bezorgen en u geeft aan om hoeveel adressen het gaat. Vervolgens kiest u het gewenste product.
 Door een speciaal Excelbestand te downloaden kunt u alle bezorgadressen invullen en deze bij de bestelling uploaden. U ontvangt van ons een mail met alle gegevens van uw grote bestelling. 
Zodra u het excelbestand heeft ingevuld en geupload, kunt u de bestelling afronden. 
Neem gerust contact met ons op al u nog vragen heeft of als er nog onduidelijkheid is over de bezorgmogelijkheden voor uw bestelling. 
E-mail: info@taartenwinkel.nl 
of bel 020 521 0170.

U kunt meerdere taarten tegelijk bestellen en op verschillende adressen in de Benelux en ver daarbuiten laten bezorgen. Wij werken samen met specialistische bakkers over de hele wereld. Met trost mogen wij zeggen dė specialist te zijn in het op maat bezorgen van taart en gebak over de hele wereld. Hierdoor zijn wij in staat aan al uw speciale wensen te voldoen. 

Kijk voor meer informatie op: http://www.taartenwinkel.nl/zakelijk/cases/buitenlandse-bezorging. Neem gerust contact met ons op voor vragen of over de bezorgmogelijkheden van uw bestelling. E-mail: info@taartenwinkel.nl of bel 020 521 0170. 

Stel uw vraag