Grote bestellingen

 

Meerdere taarten laten bezorgen op verschillende adressen

 
Deze website werkt perfect voor opdrachten tot 10 taarten. Mocht u meer taarten willen bestellen is het handig om dit te mailen naar: Info@taartenwinkel.nl of om even contact met ons op te nemen via: 020-5210170.

Hoe het werkt via deze website: Als eerste kiest u de producten die u wilt laten bezorgen. Dit kan 10 keer hetzelfde product zijn met hetzelfde logo, maar ook 10 verschillende producten of formaten. Als de producten die gewenst zijn in uw winkelmandje zitten kiest u in de volgende stap voor de optie, meerdere adressen bezorgen.

In deze optie kiest u de datum en het gewenste tijdvak en voegt u alle adressen toe waar u de taart geleverd wilt hebben. Als alle adressen zijn toegevoegd gaat u naar de volgende stap.

In deze stap koppelt u aan het adres de juiste taart. Zodra u een taart heeft gekoppeld aan het adres kan dezelfde taart niet nogmaals worden gekoppeld aan een ander adres.

Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze salesafdeling: 020 760 1116 of mail naar sales@taartenwinkel.nl