Facturatie

Bij Taartenwinkel.nl kunt u als bedrijf op factuurbasis bestellen.

U ontvangt standaard een dag na levering een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen. U kunt aangeven of u de factuur per post of per e-mail wilt ontvangen. In het bestelproces kunt u een kostenplaats benoemen zodat deze op de juiste plek in uw administratie wordt opgenomen.

Factuurmogelijkheden

-  Factuur per e-mail of post.


-  Aangeven van een kostenplaats.
 

-  Factuur- en besteladres kunnen verschillen. 

-  Aangeven wie de bestelling heeft gedaan (wanneer meerdere personen gebruik maken van één account)

.

Omdat iedere organisatie haar eigen facturatievoorkeuren heeft, hebben wij hieronder een aantal mogelijkheden voor u uiteengezet. U kunt zelf bekijken welke wijze van factureren het beste bij uw organisatie past.

Maandfactuur

De maandfactuur biedt de mogelijkheid om alle bestellingen van een maand te bundelen in één factuur. Wij maken voor uw organisatie één account aan. Met dit account kunt u alle bestellingen voor uw organisatie plaatsen en kan er aan elke bestelling een kostenplaatsnummer gegeven worden.

Maandfactuur met meerdere gebruikers

Als u meerdere werknemers via taartenwinkel.nl wilt laten bestellen, kunt u toch één factuur ontvangen. Iedere werknemer kan een eigen account krijgen, zodat het overzichtelijk voor u is wie welke bestelling heeft gedaan. Deze maandfactuur wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres.

Maandfactuur met meerdere gebruikers en speciaal assortiment

De facturatie verloopt hetzelfde als bij de maandfactuur met meerdere gebruikers. De gebruiker kan bij deze optie alleen bestellen uit de door u van tevoren geselecteerde producten. Dit kunnen bijvoorbeeld taarten zijn met alleen uw logo, taarten en gebak met uw bedrijfstekst of een selectie taarten en gebak die u geschikt vindt voor uw organisatie. Deze selectie kunnen we in samenspraak samenstellen en voor u inrichten. We kunnen ook taarten speciaal voor u maken. Op deze manier heeft u volledige controle over de te bestellen producten.

Betalingstermijn

De betalingstermijn bij taartenwinkel.nl staat standaard op 30 dagen. Mocht het zijn dat u een ander betalingstermijn wenst, dan is dit in overleg in te richten.

Heeft u een vraag neem contact op met onze sales afdeling via

telefoon: 020 760 1116
mail: sales@taartenwinkel.nl