Over Taartenwinkel.nl en onze passie voor taart

wij zijn taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl is de online banketbakker van Nederland. Wij maken elke dag mensen blij met heerlijke traktaties. Of het nu gaat om iemand feliciteren, een vriend bedanken, iemand succes wensen, de geboorte van een kind vieren, een blijk van waardering geven, trakteren voor een verjaardag, de introductie van een nieuw product, een lekker relatiegeschenk geven of gewoon lekker voor jezelf een gebakje bestellen.

Wij hebben voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie!

Ons enthousiaste team zorgt er elke dag voor dat het door u bestelde product met veel aandacht en zorg gemaakt wordt en op het juiste moment op de juiste locatie wordt bezorgd.

Ook zo’n zin om te trakteren? Bekijk ons vernieuwde assortiment en verras iemand met iets lekkers!

Hoe het allemaal begon.

De eerste tien jaar Taartenwinkel.nl!

 

Lees het verhaal

Ons team

Het team van Taartenwinkel.nl bestaat op dit moment uit veertien gedreven mensen. Wij hebben passie voor banket en voor mensen. Wij zien het dan ook als een grote eer om u als klant te mogen adviseren. Elke dag weer zetten wij ons voor de volle 100 procent in om Taartenwinkel.nl verder te laten groeien tot een nog groter succes. Uiteraard hebben we het ondertussen erg gezellig met elkaar als team!

Kom een keer langs en maak kennis met ons allemaal! Koffie en gebak staan voor u klaar. 

 

Grote bestelling plaatsen?

vraag een offerte aan

Snel en gemakkelijk de lekkerste taarten bestellen.

bekijk ons assortiment

Wat onze klanten zeggen

Voor ons jubileum hebben wij 700 taarten door heel nederland en belgie laten versturen op dezelfde dag! De taart en doos hebben we zelf kunnen ontwerpen en de mensen van taartenwinkel.nl hebben ons erg goed geadviseerd en het logistieke gedeelte fantastisch geregeld! Een actie die iedereen heel lang en goed iedereen zal bijblijven! Bedankt voor de perfecte service!