*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Cupcakes ''Valentijn''
Allergenen
Allergen
Mocht je nog vragen hebben over de allergenen of ingrediënten, neem gerust contact met ons op.

Teveel chocolade bestaat niet en daarom bestaan de Cupcakes ''Valentijn'' niet alleen uit een chocolade cupcake maar zijn deze ook voorzien van een chocolade botercrème topping. De topping is vervolgens met liefde gedecoreerd met een Valentijnsmix.

Uiteraard is het ook mogelijk om de Cupcakes ''Valentijn'' te personaliseren om een speciale boodschap over te brengen naar jouw geliefde. Dit kan door het toevoegen van een kaartje, een liefdesbrief of een leuke foto/afbeelding.

De Cupcakes ''Valentijn'' zijn leverbaar tot en met 14 februari.

Suiker, TARWEbloem, magere cacaopoeder, EIpoeder, TARWEzetmeel, lactose (MELK), rijsmiddel E450, E500, fructose, EIwitpoeder, zout, aroma, plantaardig vet (palm), plantaardige olie (kokos), weipoeder (MELK), emulgatoren (E492, E322 (SOJA)), natuurlijk vanille aroma, plantaardig vet (Palm), plantaardige olie (Kokos), weipoeder (MELK), emulgatoren (E492, E322 (SOJA)), natuurlijk vanillearoma, roomboter, crème boter, poedersuiker.

 

 

Cupcakes ''Valentijn''

Totaal (incl. 9% BTW) € 21,75

excl. verzendkosten

Totaal (excl. 9% BTW) € 19,95
Extra toevoegingen
Afbeelding toevoegen € 4,95
Kaart toevoegen € 1,50

Maximaal 200 tekens

Brief toevoegen € 1,50

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx, pdf, txt

Totaal (incl. 9% BTW) € 21,75

excl. verzendkosten

Totaal (excl. 9% BTW) € 19,95
Niet op voorraad
SKU
Cupcakes ''Valentijn''

Valentijn en chocolade zijn natuurlijk twee begrippen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Deze Cupcakes ''Valentijn'' zijn dan ook de perfecte zoete traktatie voor jouw geliefde op Valentijnsdag.