*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Macarons "It's a girl"
Allergenen
Allergen
Mocht je nog vragen hebben over de allergenen of ingrediënten, neem gerust contact met ons op.

It’s a girl! Deze unieke meisjes geboorte macaron bestel je alleen bij Taartenwinkel. De geboorte van jouw dochter wordt een nog groter feest met deze roze macaron. Maar ook wanneer jouw collega/relatie net papa of mama is geworden, of je op zoek bent naar een uniek babyshower cadeau, dan is dit het perfecte cadeau! Onze patissiers bereiden de macaron en voegen wat roze kleurstof toe voor de finishing touch. Daarnaast is het mogelijk om de meisjesnaam van de baby als een logo op de macaron te zetten! Uiteraard worden alle geboorte macarons bij Taartenwinkel met dezelfde zorg en aandacht bereidt door onze patissiers. Vier de geboorte van een meisje met de geboorte macaron van Taartenwinkel!

Onze patissiers bereiden alle macarons met dezelfde passie en aandacht. Zo geniet jij altijd van een ambachtelijke macarons van Taartenwinkel!

De macarons van Taartenwinkel worden door heel Nederland bezorgd. Vandaag besteld, morgen in huis! Wil je meer dan 12 boxen bestellen? Vraag dan een offerte aan.

Macarons "It's a girl"

Extra toevoegingen
Brief toevoegen € 1,50

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf, docx

Kaart toevoegen € 1,50

Maximaal 200 tekens

Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Macarons "It's a girl"

Maak van het taartmoment een feestelijke ervaring!