*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Even snel bestellen is belangrijk, maar gemakkelijk afrekenen ook! Wij bieden de volgende opties aan om uw bestelling te betalen:

# Betalen via IDeal
Snel en veilig via je eigen bank afrekenen. Bestel je via de tablet of smartphone, en heb je de bankieren app op je telefoon? Dan word je na het kiezen van je bank bij het afrekenen doorgeschakeld naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. Gemakkelijk en wel zo veilig. 

# Betalen via Creditcard
Voor zakelijke klanten ontzettend handig. Even geen tijd om een PO nummer of kostenplaats te regelen? Betaal met creditcard, zonder gedoe! Wij accepteren in ieder geval de volgende creditcards; MasterCard, Visa en American Express. De betaling verloopt veilig via onze PSP (Mollie) en worden dus niet door ons bewaard. 

# Betalen via Paypal
Voor zowel privé als zakelijk is het prettig om via Paypal te kunnen betalen. Eenvoudig en veilig bestellen is geen probleem op deze wijze. 

# KLARNA
Betaal je liever achteraf? Geen probleem! Wanneer je kiest voor achteraf betalen, ontvang je enkele dagen na bestellen een betalingsverzoek. De betaling verricht je dan aan KLARNA Jou gegevens worden bij het afrekenen gecheckt door KLARNA om je aanvraag voor achteraf te betalen te controleren. Word je verzoek afgewezen, kan je de bestelling ook nog afronden door voor een andere betaalmethode te kiezen. Mocht je vragen hebben over je factuur, betaling of herinnering verwijzen wij je door naar de klantenservice van KLARNA. KLARNA is het best te bereiken via de chat.

# Op rekening / op factuurbasis
Als zakelijke klant biedt Taartenwinkel.nl via het 'account' haar zakelijke klanten veel mogelijkheden. één van de grote voordelen is het bestellen op factuur basis. Wanneer je een account aangemaakt hebt, en een KVK ingevuld hebt, voeren wij een korte controle. Bij goedkeuring is het mogelijk uw bestellingen op factuurbasis te doen, met een betaaltermijn van 30 dagen. Mocht je meer willen weten over de voordelen van een zakelijk account? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.