*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Dagelijks zijn bezorgers in het hele land druk bezig om met de grootste zorg jouw traktatie netjes te bezorgen. Wij bieden momenteel drie mogelijkheden aan om de onze lekkernijen te laten bezorgen. Afhankelijk van je bestelling wordt deze op een van de hieronder genoemde bezorgmethoden aangeboden op het door jou opgegeven adres. Tijdens het bestelproces kan je ook gelijk zien welke mogelijkheden wij bieden op het gebied van de bezorgtijden. Wel zo makkelijk. De bezorgmethoden zijn;

# Via de verskoerier

Wij sturen de koeriers op pad met iets gaafs! Een ware cadeaudoos met een gekoelde traktatie erin. De koelbox die wij ontwikkeld hebben voor de bezorging van onze taarten is uniek in zijn soort. De koelbox word gemaakt van gerecycled papier en de taart word gekoeld door speciaal voor ons ontwikkelde koelelementen. Deze bezorgwijze zorgt ervoor dat we gemakkelijk op kunnen schalen in het aantal te bezorgen traktaties, zodat wij de tijdigheid goed kunnen borgen! Wil je een traktatie tussen 09:00 - 11:00: Geen probleem! De box ziet er uit als een cadeautje, en laten wij achter bij de ontvanger. Wel zo handig; De taart hoeft niet direct de koelkast in. 

# Via de koerier  

Geen voorkeur qua bezorgtijden? Ben je de hele dag thuis? En kies je een product dat via de pakketkoerier bezorgd kan worden? Top! Al onze traktaties die niet door de brievenbus kunnen, maar niet gekoeld worden tijdens bezorgen komen via de pakketkoerier. De traktaties worden zo ingepakt dat ze netjes aankomen én de versheid is altijd twee dagen geborgd. Zo heb je even de tijd om het pakketje te openen. Je herkent deze bezorgmethode tijdens het bestelproces aan het bezorgvenster (tussen 08:00 - 18:00) en het tarief van € 4.95 ex. btw. Helaas hebben we geen track and trace van dit type levering, maar wel een afleverbewijs. Deze kan je eenvoudig in je account terugvinden. 

# Via de brievenbus 

Kleine attenties zoals brownies, cookies of chocolade kunnen zo door de brievenbus. Deze bezorgmethode is voordelig en handig als je niet precies weet of de ontvanger (of jijzelf) thuis bent op de dag van bezorging. De traktaties worden zo ingepakt dat ze netjes aankomen én de versheid is altijd twee dagen geborgd. Zo heb je even de tijd om het pakketje te openen. Je herkent deze bezorgmethode tijdens het bestelproces aan het bezorgvenster (tussen 08:00 - 18:00) en het tarief van € 3.95 ex. btw. Helaas hebben we geen track and trace van dit type levering, en ook geen afleverbewijs. Mocht je meer vragen hebben over de mogelijkheden van de brievenbus pakketjes, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@taartenwinkel.nl of 020-5210170.

 

Aflevervak 

Prijs en Informatie

5 uur tijdsvenster

€ 6,95 (excl. BTW)

4 uur tijdsvenster

€ 7,45 (excl. BTW)

2 uur tijdsvenster

€ 9.95 (excl. BTW)

Brievenbuslevering (Gehele dag)

€ 3,95 (excl. BTW)