*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Wilt u dat uw relatie, prospect of personeel zelf kan beslissen waar en wanneer er een taart bezorgd wordt? Bestel dan de cadeaukaart van Taartenwinkel.nl en geef een heerlijke traktatie cadeau.

Onze cadeaukaarten zijn zowel in bedrukte cadeauverpakking als digitale vorm verkrijgbaar. Voer de op de kaart vermelde code op onze homepage in, activeer uw kaart en bestel direct.

De cadeaukaarten komen in verschillende vormen:

- Ter waarde van een exclusieve taart die alleen met de cadeaukaart te bestellen is.
Aan de Taartenwinkelcadeaukaart kunnen we in samenspraak één of meerdere taarten koppelen die alleen te bestellen zijn als de code op onze website is ingevuld. Dit kan een taart zijn uit ons standaardassortiment maar we kunnen ook speciaal voor de gelegenheid een product maken.

- Een vast bedrag
In samenspraak kunnen we een bedrag vaststellen wat de voucher waard is. Dit kan al vanaf een paar euro.

- Een percentage korting
In samenspraak kunnen we een percentage vaststellen wat de voucher waard is.

De cadeaukaart hardcopy of digitaal?

- Cadeaukaarten kunnen hard-copy en in grote oplage geleverd worden. Leuk voor in een kerstpakket of een goodiebag.

- Cadeaukaarten kunnen ook digitaal geleverd worden.

- De cadeaukaartcodes kunnen in een excelbestand aangeleverd worden.

- U kunt zelf cadeaukaartcodes bij ons aanleveren. Deze worden speciaal voor u in ons systeem gezet.

De betaling van cadeaukaarten dient vooraf te worden voldaan of bij inlevering van de kaart. Kijkt u bij Cases voor ideeën en inspiratie!

Mocht u interesse hebben in een van de mogelijkheden van de cadeaukaarten of wilt u dat wij met u meedenken over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze salesafdeling via telefoon: 020 521 0170 of mail: sales@taartenwinkel.nl