*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Word jou gevraagd te trakteren, te verrassen, te activeren of een product te promoten? En heb je nog geen idee of juist een heel duidelijke wens? Neem gerust contact op met onze sales afdeling om te kijken hoe wij onze diensten het beste op jou idee, wens of vraag kunnen laten aansluiten. De collega's van de afdeling sales zijn op de volgende wijzen te bereiken; 

# Snel schakelen? Nog snel een creatief idee nodig voor de presentatie van over een uur: Bel ons op 020-5210170 
# Liever contact via de e-mail? Stuur een bericht naar [email protected]. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen
# Offerte nodig en al een goed beeld van de wensen? Gebruik ons handige offerte formulier om een snel een aanbieding te ontvangen. 

Wil je regelmatig bestellen en een zakelijk account, en wil je graag een uitleg over de mogelijkheden en een digitale rondleiding? Bel of mail gerust. De collega's van onze salesafdeling zijn telefonisch te bereiken op 020-5210170 en per e-mail op [email protected]. Lijkt het bestellen via een account je handig, maar vind je het persoonlijke contact belangrijk? Wij ook! Voor grootzakelijk gebruikers bieden wij via het account interessante mogelijkheden en prijzen, alsmede je eigen accountmanager. 

Kortom; Voor grote aanvragen, specifieke wensen of gewoon voor een leuk gesprek; Bel / mail de collega's van onze salesafdeling!