*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Taartenwinkel is dé online banketbakker van de Nederland. Wij zijn er voor iedereen en voor elk moment. Voor alle successen en voor iedere uitdaging. Van de viering van een groot succes op kantoor tot het goedmakertje bij een van je klanten. Van een vaderdagcadeau tot een hart onder de riem steken bij jouw geliefde. Verrassen doe je met gebak!

 

De receptuur van 15 jaar succes

Achter ieder gebakje, zit een goed recept. In 2005 vonden ondernemers Eric van Noort en Rogier Jansen de perfecte ingrediënten voor Taartenwinkel. Het idee? Verste traktaties bezorgen door het hele land. Of het nu gaat om één speciale taart, of het bakken en bezorgen van 10.000 taarten.
Daan Bancso is in 2014 begonnen bij Taartenwinkel.nl als stagiaire op de afdeling sales . Inmiddels heeft Daan Bancso de operationele leiding bij Taartenwinkel.nl.

Na zeven jaar lang te werken met lokale bakkerijen, brak in 2012 een nieuwe fase aan. Eén bakkerij waar we de taarten bereiden en gekoeld bezorgen van alle taarten door heel Nederland. Onze ambitie nu? De lekkerste en meest servicegerichte taartenwebwinkel van Nederland te zijn en blijven. Dit doen we met dezelfde passie als waarmee we ooit onze allereerste taart maakten. Want ambacht overwint altijd!

 
Wij maken van taarten bestellen een piece of cake

Met gedrevenheid taarten leveren, waarbij ambacht altijd op nummer 1 blijft staan. Dat is waar het om draait bij Taartenwinkel. Iedere dag staan onze bakkers in de bakkerij om de taarten vers te bereiden. Zo heb je de taarten die je vandaag bestelt, morgen in huis. Gepersonaliseerd of niet. In Groningen of in Limburg. Wat of waar je het ook wilt: bij Taartenwinkel is het zo geregeld!

 

De kers op de taart

We werken dag en nacht met veel plezier aan het organiseren, bakken en gekoeld laten bezorgen van heerlijke taarten en gebak. En daarin willen we altijd nét iets meer doen. Iedere bestelling heeft namelijk een eigen verhaal en het is aan ons om dat verhaal te bevestigen met gebak. Dus wat jouw wensen ook zijn: onze bakkers staan voor je klaar!