*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Via onze zakelijke webshop levert Taartenwinkel ruim 500 verschillende producten. Deze producten worden geleverd vanuit onze centrale bakkerij en magazijn in Utrecht. Naast de producten op onze website gaat ons hart sneller kloppen als we gezamelijk een fantastische actie neerzetten.

Iemand verrassen op kantoor met Taartenwinkel

Er zijn duizend-en-een redenen om iemand te verrassen of iets te vieren op het werk. De oplevering van dat ene project ‘dat niet vanzelf ging’. De 50e verjaardag van Anja van de administratie. Het 25-jarig jubileum van die mooie opdrachtgever. Het goedmakertje van Ruben die ‘even iets over het hoofd had gezien’. Wat jouw reden ook is, taart is áltijd een goed idee om iemand zakelijk te verrassen!

Relatiegeschenk? Bestel een taart met logo!

Wil je jouw relatie verrassen? Bestel dan een taart met logo! Taartenwinkel heeft een gevarieerd assortiment taarten waarop we een logo kunnen plaatsen. Bekijk hier ons assortiment waarmee je jouw klantrelatie gegarandeerd laat stralen.  

Zakelijk assortiment

Onze zakelijke diensten

Wij bieden de volgende zakelijke diensten, voor een gestroomlijnde service:

  • Achteraf betalen op (maand)factuur
  • Elke levering inzichtelijk
  • Eigen assortiment
  • Eenvoudig bulk orders plaatsen
  • API koppeling
  • Account met vele mogelijkheden

Meer informatie over hoe het gemak van een eigen account bij Taartenwinkel? Vraag hieronder meer informatie aan!

Contactformulier

Deze bedrijven hebben onze taarten al geproefd

Referenties