*Internet Explorer* 11 wordt *niet* meer *ondersteund* door de webshop van Taartenwinkel.nl. We adviseren om gebruik te maken van Edge, Chrome of Firefox.

Welkom bij taartenwinkel

 

Taartenwinkel.nl is de online banketbakker van Nederland. Wij maken elke dag mensen blij met heerlijke traktaties. Of het nu gaat om iemand feliciteren, een vriend bedanken, iemand succes wensen, de geboorte van een kind, een blijk van waardering geven, trakteren voor een verjaardag. De introductie van een nieuw product, een lekker relatie geschenk geven of gewoon lekker voor jezelf een gebakje bestellen. Wij hebben voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie!

 

Van idee naar succes

Taartenwinkel is bedacht door ondernemers van Eric van Noort en Rogier Jansen in 2005. Het idee is het bezorgen van heerlijke verse traktaties door de hele Benelux. Of het nu gaat om één speciale taart of de organisatie en bezorging van 10.000 taarten. Na het werken met lokale bakkerijen, brak in 2012 een nieuwe fase aan met het werken met één bakkerij en het gekoeld bezorgen van onze producten door heel Nederland. Onze ambitie is de lekkerste en meest servicegerichte webwinkel van Nederland te zijn en te blijven. Dit doen we met dezelfde passie als waarmee we ooit onze allereerste taart maakten.

Blijven verrassen

Met veel plezier werken wij iedere dag aan het organiseren, produceren en gekoeld laten bezorgen van heerlijke taarten en gebak. Ons enthousiaste team zorgt er elke dag voor dat het door u bestelde product met veel aandacht en zorg gemaakt word en op het juiste moment wordt bezorgd. Op ons kantoor-bakkerij in Utrecht vind je alle vaardigheden van marketing tot de productie van onze producten, onder één dak.

Blijven verassen
 
Ontmoet een aantal medewerkers
 
 
Mariska Drost                                                                Ferdy Berkien
Klantenservice Manager                                                Financieel Medewerker
 
 
 
Management
 
Daan heeft de operationele leiding over Taartenwinkel. Samen met zijn team zorgt hij er voor dat klanten op een fijne en unieke wijze hun banket kunnen bestellen voor zichzelf of voor een dierbare/zakelijke relatie. Daan heeft gestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen.
 
Eric van NoortEric van Noort
Eric is verantwoordelijk voor de e-commerce en financiën van Taartenwinkel. Eric heeft Small Business gestudeerd aan de Haarlemse Hogeschool.